Rejtett kamerás felvétel került elő Neymar nemierőszak-ügyéről

2019.06.06. 11:10 Módosítva: 2019.06.06. 14:26

Szerda este több internetes csoportban is elterjedt az a felvétel, amin Neymar és a brazil modell, Najila Trindade Mendes de Souza éjszakája látható a párizsi szállodában. A felvételen a szállodai szoba egy része látható csak, az események bizonyos részei ezen kívül történtek.

A modell ügyvédje, Danilo Garcia de Andrade megerősítette, hogy a kamerát ügyfele rejtette el a szobában azért, hogy így bizonyítsa be, hogy Neymar megerőszakolta őt. Az ügyvéd szerint az összesen hétperces videó a második találkozójukon készült, de a teljes felvételt ő sem látta. Najilának jövő pénteken kell megjelenni a Sao Pauló-i rendőrségen, a teljes felvételt akkor fogja átadni a nyomozóknak.

A nyilvánosságra hozott, vágott változaton az látszik, hogy Neymar és Najila az ágyra fekszenek, majd a néhány másodperccel később a nő ütlegelni kezdi Neymart. A kettőjük köztük zajló párbeszéd szerint Neymar kéri a nőt, hogy ezt hagyja abba, mire a nő azt mondja, hogy ezt azért kapja, amiért előző nap megtámadta és magára hagyta őt a hotelben.

via Globo

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport