Erik, Alexandra
EUR 382,21 Ft
USD 363,22 Ft
9 °C
23 °C

Március után megint új szerződést adna a Salzburg Szoboszlainak

2019.07.05. 15:11

Márciusban kötött szerződéshosszabbítást a magyar válogatott Szoboszlai Dominikkel a Red Bull Salzburg, leginkább azért, hogy a Szoboszlai iránti egyre növekvő érdeklődés miatt bebiztosítsák magukat, és kivásárlási záradékot tegyenek a játékos szerződésébe.

Most viszont úgy tűnik, négy hónappal ezelőtt kicsit alálőttek Szoboszlai árának, és a helyi Kronen Zeitung úgy tudja, megint új szerződést kínálnának a középpályásnak. A cél az, hogy a 20 millió eurós ajánlatokat még feljebb tornásszák – a  kérők között az Arsenal, a Barcelona és a Juventus is feltűnt már, állítólag az előbbi a legaktívabb kérő.

A Nemzeti Sport által kiszúrt cikk szerint Szoboszlai ötéves hosszabbítást kaphat, az új szerződésben viszont már nem szerepelne kivásárlási záradék, hogy szabad licit mehessen érte. Ennek ellenére nem biztos, hogy Szoboszlai a nyáron klubot vált, a játékos és menedzsere, Esterházy Mátyás is arról beszéltek az elmúlt hetekben, hogy jó helyen van Salzburgban Szoboszlai.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek