Klotild
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

C. Ronaldo poénból ráugrott a túlerőben intézkedő kínai rendőrre

2019.07.24. 13:03

Cristiano Ronaldo ezekben a napokban Kínában turnézik klubjával, a Juventusszal. Az olasz bajnok szerdán az Internazionale ellen folytatja szereplését az International Champions Cup elnevezésű felkészülési tornán. A mérkőzésre készülő csapat keddi edzését egy nem mindennapi közjáték zavarta meg, miután egy kínai szurkoló a pályára berohanva megpróbált a Juve labdarúgóinak közelébe jutni.

A férfit csak centikre a játékosoktól csípte nyakon (szó szerint) a két legjobb futónak bizonyuló kínai rendőr, hogy aztán a népes üldözőboly tagjai egytől-egyig csatlakozzanak az intézkedéshez. A Juve játékosai meglepett érdeklődéssel figyelték, ahogy a 8-9 fős rendőrkupac maga alá temeti a meggondolatlan szurkolót.

Az emberjogi aktivistaként eddig viszonylag ismeretlen Ronaldo annyira abszurdnak találta a túlerőt, hogy nem bírta ki trollkodás nélkül, és a "kicsi a rakás" játékra utalva jelezte, hogy ő sem szeretne kimaradni a buliból. Arcán széles vigyorral, nekifutásból ugrott fel az egyik rendőr hátára, aki annyira nem volt oda a poénért. 

Ronaldót szerencsére megvédte kivételezett helyzete, különben pillanatokon belül az ő hátán is ültek volna vagy tízen.