Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

A lelátón kellett magyarázkodnia Lovrencsicsnek a felcsúti vereség után

2019.08.26. 10:36

A lelátón kellett magyarázkodnia a Ferencváros csapatkapitányának, Lovrencsics Gergőnek, miután csapata nagy meglepetésre 4-1-es vereséget szenvedett az NB I. negyedik fordulójában a Felcsút vendégeként – írja a Csakfoci.hu.

A Fradi tartalékos kezdővel lépett pályára az Európa-ligában csütörtökön esedékes, Suduva elleni playoffvisszavágója miatt, de a szurkolók láthatóan így sem számítottak arra, hogy ilyen verést kap majd a csapatuk. A frusztrációjukat végül a csereként beálló Lovrencsicsen vezették le a Fradi-tábor vezetői, legalábbis abban az értelemben, hogy őt hívták fel magukhoz a meccs után, hogy magyarázatot adjon a történtekre.

Azt nem tudni, hogy mi hangzott el, de ránézésre azért ezzel a gesztussal sikerült kicsit megbékítenie a szurkolókat, miután visszament a pályára, fel is zendült a „Mindent bele!”. Az ugyanakkor egyértelműnek tűnik, hogy a mostani vereség kizárólag akkor nyer megbocsátást, ha cserébe a Fradi csütörtökön legyőzi a litván Suduvát: a Green Monsters szurkolói csoport vezetője, Hamberger Ádám a meccs után közösségi oldalán azt írta a beszélgetésről készült fotó mellé, hogy 

csütörtökön győzni kell.

A meccs után a felcsútiak kapusa, Hegedüs Lajos arról beszélt, hogy akár több gólt is lőhettek volna a meccsen. A Fradinak egyébként csütörtökön a múlt heti szenvedős 0-0 után hazai pályán kell majd nagyot alkotnia a Suduva ellen: ha győznek, akkor főtáblára jutnak majd az Európa Ligában.