Óriási gólhoz asszisztált Sallói Amerikában

2019.09.08. 09:43

Egyre jobban távolodik a rájátszástól Sallói Dániel, Baráth Botond és Németh Krisztián csapata, a Sporting KC, ami vasárnap hajnalban 2-1-es vereséget szenvedett a Portland Timbers ellen.

A Sporting egyetlen találatánál Sallói adta a gólpasszt Benny Feilhabernek, aki hatalmas góllal szerzett vezetést csapatának a 65. percben. Igaz, fontos hozzátenni, hogy a gól inkább Feilhaber egyéni megmozdulásának, nem Sallói gólpasszának köszönhető, az amerikai válogatott játékos ugyanis csodás mozdulattal csavart a hosszú felsőbe távolról.

A hajrát viszont a Portland bírta jobban, és a 83., illetve a 94. percekben betalálva fordítani tudtak. Sallói végig pályán volt a meccsen – két magyar csapattársa, Baráth és Németh a magyar válogatottal tartózkodik, ezért nem szerepeltek a mérkőzésen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás