Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Kiengedték a két elítélt orosz válogatott futballistát

2019.09.17. 12:50

Szabadon engedték kedden azt a két orosz válogatott futballistát, akiket májusban garázdaság vádjával börtönbüntetésre ítéltek. 

Alekszandr Kokorin és Pavel Mamajev tavaly októberben egy étteremben két embert megtámadott és megsebesített: egyikük egy székkel fejen dobta az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium tisztségviselőjét, később egy tévés műsorvezető sofőrjét is megverték.

Kokorint 18, míg Mamajevet 17 hónapos szabadságvesztéssel büntették, de ebbe beleszámították az előzetes letartóztatás időtartamát is. Szeptember elején a belgorodi bíróság - az ügyész egyetértésével - helyt adott az enyhítési kérelemnek, így kedden mindkettőjüket szabadon engedték.

A Zenit támadója, Kokorin 48-szor, a Krasznodar középpályása, Mamajev 15-ször lépett pályára az orosz válogatottban. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek