Lőrinc
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Épp csak rá nem számoltak a bíróra a BL-ben

2019.09.19. 08:56

Klasszismeccs volt az Atletico-Juventus, mert 2-2 lett, és az összes gól a második félidőben esett, az utolsó a 90. percben. Sőt, a végén Cristiano Ronaldo megindulása után el is dönthette volna a mérkőzést.

De a több mint 90 perc legbizarrabb pillanata Danny Makkeliéhez fűződött. Ha nem ismerős a név, ne lepődjön meg, a játékvezetőről van szó, valószínűleg az övé volt a legemlékezetesebb labdaérintés a meccsen: belenézett a labdába, azaz a juvés Khedira fejen rúgta.

A félpályánál alkalmazott egyszerű megoldást a világbajnok futballista, a bíró pechjére túl közel állt, és - nagyon helyesen - még vissza is fordult, hogy lássa, a lábak nem ütköznek-e a párharcban. Azok nem ütköztek, de az ő arca a telibe rúgott labdával igen. Makkelie földet fogott, majd úgy térdelt a gyepen, mint a bokszoló, akit megpróbáltak kiütni.

Khedira kilövi a bírót az Atleti-Juvén

A meccs leállt, a bíróhoz odaszaladtak, hat játékos állta körbe, és próbálta gyógyítani, sőt, bejöttek ápolni is az egyik stábból. Makkelie rövid szenvedés után felállt, tudta folytatni a meccset, és jól is vezette le azt.