Dömötör
9 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Rebrov: A Zagreb elleni 0-4-nek köszönhetjük ezt a pontot

2019.09.19. 23:17

A Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében elszenvedett 4-0-s hazai vereségen is múlt, hogy a Ferencváros meglepetésre egy pontot tudott szerezni az Espanyol ellen az Európa Liga csoportkörének első meccsén, mondta a mérkőzés utáni értékelésében Szerhij Rebrov, a magyar bajnok vezetőedzője, aki szerint megérdemelték az egy pontot a barcelonai mérkőzésen.

Ennek az eredménynek a szurkolók is örülhetnek, mert nagyon nehezen kiharcolt pont volt, amit óriási mentális csata előzött meg. A mérkőzés kezdetén 15 percig tökéletesen játszottak, irányították is a mérkőzést, a neheze utána jött, mondta az ukrán vezetőedző.

Rebrov azt is elárulta, hogy edzőként az a dolga, hogy megértesse játékosaival, az Európa Ligában a magyar bajnokiknál keményebb mérkőzések várnak rájuk, de okkal vannak a sorozatban, ha végzik a dolgukat, akkor megállhatják a helyüket. Az utolsó 30 perc az egyenlítés után nagyon nehéz volt, a legtöbb játékos először látott ilyen játékot ellenféltől, de sok tapasztalatot szereztek ebből, otthon már más teljesítményt nyújtanak majd, ígérte.