Gedeon, Johanna
2 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Cristiano Ronaldo élete szólógólja lett volna

2019.09.19. 08:20 Módosítva: 2019.09.19. 13:42

Remek második félidőt játszott az Atletico Madrid a Juventusszal szerda este a Bajnokok Ligájában, az olaszok két góllal elléptek, a spanyolok a 90. percben egyenlítettek.

És még nem volt vége, a bíró öt percet hosszabbított, érezni lehetett, hogy valamelyik csapat még behúzhatja a győzelmet, lesz még egy lehetőség. Jött is, a 94. percben, Cristiano Ronaldótól.

Nem volt nagy meccse, de ekkor megrázta magát, és szokásával ellentétben nem passzolt, hanem egyedül indult meg: 3 védő között vette át a labdát, kitört, a negyedik védőt befűzte, az ötödiket is, és már túl volt a nehezén, lövőhelyzetbe került, mielőtt odaért a hatodik. A bal alsó sarkot célozta meg, rutinmunka neki, gondolnánk, de 25 centit tévesztett, a labda laposan mellé ment.

Nagy szóló volt, a szupersztár legjobb egyéni gólja lett volna, ha bemegy. Ritkán akciózik egyedül, ilyenkor nehezebb a befejezés, nem csak egyetlen pillanatra kell koncentrálni, ami az ő specialitása.

A meccs 2-2-vel ért véget. A két sztárcsapat Torinóban is találkozik majd, akkor már valószínűleg a csoportelsőségért fognak játszani.

Ne maradjon le semmiről!