Emma
-2 °C
6 °C

Három változás a kezdőben Azerbajdzsán ellen

2019.10.13. 17:04

Marco Rossi szövetségi kapitány három helyen változtatott a csütörtökön a horvátoktól 3-0-s vereséget szenvedett magyar futballválogatott kezdőcsapatán.

Vasárnap, az azeriek elleni Európa-bajnoki selejtezőn a Splitben sokat hibázó Kádár Tamás helyett az eltiltásból visszatérő Baráth Botond került a védelem közepébe. Az olasz szakvezető szintén számíthat a kisebb sérülése után felépült Szoboszlai Dominikre, illetve lehetőséget ad Kovács Istvánnak. Utóbbi kettő Holman Dávid és a kiállított Kleinheisler László helyét veszi át. A középcsatár ezúttal is Szalai Ádám lesz.

A meccs zárt kapus, de 15 ezer 14 éven aluli gyerek megnézheti a helyszínen. 18 órakor kezdenek a csapatok, a holland Dennis Higler lesz a bíró a Groupama Arénában. A magyaroknak mindenképpen győzniük kell, hogy megőrizzék reális esélyüket az Eb-részvételt érő első két hely megszerzésére.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Korhut Mihály - Vida Máté - Dzsudzsák Balázs, Kovács István, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám.