Marcell
18 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

Vida gólt lőtt, Nagy Ádám és Kádár a keretben sem volt

2019.10.21. 10:06

A magyar futball-válogatottban az azeriek ellen jó teljesítményt nyújtó Vida Máté a Dunaszerdahelynek fontos gólt lőtt a hétvégi bajnokin. Pontos lövésével szerzett vezetést a hazai csapat a Zlate Moravce ellen, és nyert is 2-1-re.

A magyar válogatott keret tagjai közül Vidának volt a legjobb hétvégéje, mert Gulácsi Péter és Willi Orbán ugyan játszott a Lipcsében, a Wolfsburgot nem tudták legyőzni hazai pályán, 1-1-re végeztek. 

Vida a bal sarokba lőtt

Kleinheisler Lászlót (3-3-at játszott az Osijek) a félidőben, Szoboszlai Dominikot a 60. percben cserélték le (a Salzburg 1-1-re végzett). Sallai Roland (Freiburg) a kispadról nézte végig a meccset, Szalai Ádámot a 84. percben cserélték be, de a Mainz veszített Düsseldorfban.

  • Ami még rosszabb hír: Nagy Ádám (Bristol City), Nagy Dominik (Legia), Holman Dávid (Slovan), Kádár Tamás (Dinamo Kijev) nem volt a keretben.

Nagy itt volt a válogatottal, de nagyon úgy tűnik, nincs hadra fogható állapotban. 

Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt, és megtört a jég, a csapata először győzött ebben a naptári évben. 1-0-ra győzött az Al Ittihad Kalba.

Pátkai Máté még sérült, a Vidi nem számíthatott rá. A cardiffi, november 19-i meccsre felépülhet. ha akkor nyer a válogatott, kijut a jövő évi Eb-re, amelyiken Budapest is kapott meccseket.