A PSG és a Tottenham 5-0-ra, a ManCity 5-1-re nyert a BL-ben

Bajnokok Ligája csoportkör, 3. forduló, keddi mérkőzések közvetítése: Galatasaray–Real Madrid, Manchester City–Atalanta, Tottenham–Crvena zvezda

Vége
2019-10-22T192852Z 1798192608 RC1AEB24F890 RTRMADP 3 SOCCER-CHAM

A legfontosabbak

2019. október 22., 22:44
Már a PSG is öt gólnál jár
2019. október 22., 22:40
Két perc alatt fordított a Juventus
2019. október 22., 22:33
Nagyon megy ma az angoloknak
2019. október 22., 22:33
A Bayern 3-1-re vezet
2019. október 22., 22:27
Már 3-0-ra megy a PSG
2019. október 22., 22:25
A PSG Mpabbé góljával megy 2-0-ra
2019. október 22., 22:23
Gálázik a Tottenham
2019. október 22., 22:21
Növelte előnyét a City
2019. október 22., 21:49
Hárommal megy a Tottenham
2019. október 22., 21:36
Egyenlített a Bayern Athénban, 1-1
2019. október 22., 21:25
Az Olimpiakosz vezet a Bayern ellen
2019. október 22., 21:21
Már két góllal vezet a Tottenham
2019. október 22., 21:14
Gólt lőtt a Tottenham is
2019. október 22., 21:12
A PSG máris vezet, 1-0
Cseke Balázs
fj
2019.10.22. 21:43
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Real Madrid uralja a Galata elleni meccset, egymás után jönnek a helyzeteik, Benzema távolról próbálkozott, éppenhogy a fölső léc fölé csavart a francia csatár.

  • Ismét Agüero volt eredményes, most tizenegyesből talált be az Atalanta ellen. Alig négy perc telt el az egyenlítő gólja óta, a 38. percben vezet a Manchester City. Ez volt a második tizenegyes a meccsen, mindössze tíz percig örülhettek az olaszok. 

    Sterlinget akasztották meg a tizenhatoson belül, Agüero pedig a kapu jobb alsó sarkát célozta meg. Hiába érezte kiválóan az Atalanta kapusa, merre kell vetődni, nem sikerült elérnie a labdát. 

  • Sergio Agüero talált be az Atalanta ellen. Sterling adta be a tizenhatos sarkáról, az argentin focista pedig megelőzve a védőket, a kapus lábai között passzolta a hálóba a labdát. 

  • Elég hektikus meccset játszik a Bayern, párszor meglepik őket a görögök, de jobbára azért a német csapat dominál. A 34. percben aztán ezt sikerült gólra is váltani, előbb Müller próbálkozott egy felugrós, biciklis rúgással, de ez még kijött a kapusról, majd az érkező Lewandowski már kapuba bombázott.

  • Hiába támadott az első fél órában folyamatosan a Juventus,és hiába volt Cristiano Ronaldonak is legalább öt helyzete, a Lokomotiv Moszkva szerezte meg a vezetést a 30. percben.

    Eléggé szétzilálta a védelmet a moszkvai csapat támadása, és az első lövést ugyan még védeni tudta Szczesny, de a kipattanót bevágta Aleksey Miranchuk.

    Először van hátrányban az olasz csapat az idei Bajnokok Ligájában. 

  • A 30. perc végén Hernandez próbált menteni a kapuja előtt, elég rosszul nyúlt bele a belőtt labdába, de szerencséjére Neuer ezúttal résen volt, reflexből fogta a rossz irányba pattanó labdát.

  • A Manchester City játékosa, Fernandinho volt szabálytalan a tizenhatoson belül, a büntetőt Ruslan Malinovsky értékesítette magabiztosan. 

    Meglepetésre vezet az Atalanta Manchesterben.

  • A 23. percben El-Arabi fejelte kapuba a labdát, Neuer kapus rajta volt a kísérleten, de már a gólvonalon túlról tudta csak kiütni, így egy 1-0-ra megy a görög csapat.

  • Harry Kane után Heung-Min-Son is gólt lőtt. Nagyon üresen hagyták a bal oldalt, és pontosan érkezett Lamela középről érkező beadására, és kíméletlenül lőtte a kapuba a labdát. 16 perc játék után két góllal vezet a Tottenham. A két gól az eddigi BL meccsein is összejött az angoloknak, ám eddig egyszer se ért ez három pontot. 

    Tottenham–Crvena zvezda 2-0

  • Hiába rohamozott a Galatasaray, a Real átvette az irányítást. A 15. percben a második hullámban érkező Kroosnak elég könnyű dolga volt. Hazard visszapassza után 15 méterről bombázott kapuba 100. BL-meccsén.

  • Az első negyedórában jóval többet támad a Juventus, de komoly helyzetet még nem sikerült kidolgoznia az olasz csapatnak.

    Cristiano Ronaldora nagyon odafigyelnek a Lokomotiv Moszkva védői.

  • Harry Kane talált be a 9. percben, egy szögletet fejelt a hosszú sarokba, két védőt is megelőzött a felugrásnál.

    Tottenham–Crvena Zvezda 1-0

  • A Real belga kapusa, Courtois eddig nem igazán kapta el a fonalat, a meccs előtt több kapott gólja volt a szezonban, mint védése. Most kicsit javított a százalékon, a 10. percben két óriási Galata-löketet is kivédett. A török csapat az első pár perc bizonytalankodása után átvette az irányítást.

  • A  7. percben Icardi talált be a Bruggesnek. Pofonegyszerű és tetszetős találat volt, a 16-osról, szinte az egész pályát átölelő felívelést Di María tette be középre, Icardi pedig érkezett és bepasszolta a kapuba.

  • Bár ebben nincs olyan nagy meglepetés, a csoportkör előző két meccsén sem neveztek török játékost a kezdőbe.

  • Athénban megtámadták a Bayern München drukkereit, vélhetően az Olimpiakosz Pireusz szimpatizánsai.

    Görög rendőri jelentések szerint mintegy 80, többségében motoros bukósisakot viselő ember egy athéni edzőpályán rontott rá a német drukkerekre, akik a két csapat ifjúsági csapatainak BL-meccsét nézték.

    Hatósági beszámolók szerint négy Bayern-szurkoló szenvedett sérülést, de azt már nem részletezték, hogy milyen súlyosat. Egyelőre előállításról sem közöltek információt.

    A görög rendőrök úgy tudják, hogy körülbelül 1600 német drukker érkezett Athénba. (MTI)

  • Alig egy perc után már jött is az első szöglet, majd Dybala lövése is veszélyesen csapódott, de az első rohamot megúszta az orosz csapat.

  • Hat meccset figyelünk párhuzamosan:

    Club Brugge–PSG

    Galatasaray–Real Madrid

    Juventus–Lokomotiv Moszkva

    Manchester City–Atalanta

    Olympiakosz–Bayern München

    Tottenham–Crvena zvezda

  • A Juventus kezdőcsapatába mindössze egyetlen olasz játékos, Leonardo Bonucci fért be. Igazán nemzetközi csapatot küld pályára Sarri a nemzetközi kupában.

    Három olasz focista is a cserepadra szorult. Ha Higuain vagy Danilo pályára lép, megduplázódik az argentin vagy brazil játékosok száma a Juventusban.   

  • Az A csoport egyik nagy meglepetése volt, hogy a Brugge 2-0-ra is vezetett a Real Madrid ellen, a Bernabeuban végül nem lett meg a győzelem, de a 2-2 is elég jó eredmény. A belga csapattól hasonlóan nagy bravúr lenne, ha sikerülne pontot szereznie a PSG-től.

    A francia bajnokcsapatban néhány alapember sérült, például Neymar sem játszhat, de egy másik csatár, Cavani sem százszázalékos még, ez is ad némi esélyt a belgáknak, akik abból is önbizalmat nyerhetnek, hogy legutóbbi tíz Bajnokok Ligája-meccsükön nem kaptak ki. Igaz, a döntetlenekkel nem juthatnak túl messzire.

    A Brugge edzője, Philippe Clement szerint a PSG most magasabb szintet képvisel, mint a Real Madrid, csoda lenne, ha pontot szereznének ellene.

  • A Real a hétvégén elszenvedte első bajnoki vereségét, és így az első helyet is elvesztette a tabellán. Zinedine Zidane csapata a BL-ben sem áll jól, az A csoport utolsó helyén áll. A PSG 3-0-ra verte meg, míg a Brugges-szel 2-2-t játszott.

  • A Juventus ebben a szezonban minden sorozatot tekintve veretlen, jó esélye van arra, hogy ez a Lokomotív Moszkva elleni meccsen se változzon.

    Cristiano Ronaldo szerint Maurizio Sarrinak is köszönhető, hogy egyre jobbak. „Tetszik az a stílus, amit Sarri akar a csapattól, több helyzetet teremtünk. Szerintem a csapat egyre jobb, egyre nagyobb az önbizalmunk is. Új márkát adtunk a futballnak, egy sokkal támadóbbat. Nekem tetszenek ezek a változások.”

    A Juventus eddig négy pontot szerzett a D csoportban. Az Atléticóval 2-2-t játszott, a Bayer Leverkusent 3-0-ra verte.

  • Az első győzelmet várják a Tottenham szurkolói az idei Bajnokok Ligája kiírásban. Az Olympiakosz ellen 2-0-ás vezetés után vesztett két pontot az angol csapat, miután kiegyenlítettek a görögök. A következő meccsen aztán óriási vereségbe szaladt bele Pochettino csapata, a Bayern München 7-2-re nyert Londonban. 

    A Tottenham ráadásul a bajnokságban sincs túl jó formában, kilenc forduló után csak a hetedik helyen áll. A hétvégén a Premier League sereghajtójával, a Watforddal ikszeltek, előtte pedig 3-0-ra kikaptak a Brighton csapatától.

  • A német Leverkusen harmadik meccsét is elveszítette a D csoportban. A 18:55-kor kezdődő mérkőzésen az Atlético Madrid nyert 1-0-ra. A spanyol csapat a 78. percben döntötte el a mérkőzést. Alvaro Morata Renan Lodi remek beívelése után fejelt kapuba lendületből érkezve.

    Az Atlético ezzel hétpontos a csoportban.

  • A Sahtar Donyeck–Dinamo Zagreb mérkőzésen a hazai csapat szerzett vezetést, a 16. percben Konopljanka talált be, de nem sokkal később Olmo révén egyenlítettek a horvátok.

    A Dinamo a 60. percben már vezetett, az ukrán kapus szabálytalansága után 11-eshez jutott a vendégcsapat, és Orisic be is vágta a büntetőt.

    A 75. perben aztán a csapat hat brazilja közül kettő villogott. Alan Patrick táncoltatta meg a védőket, majd remekül találta meg a rést a bemozgó Dodóhoz. Ő is átvert egy védőt, majd a kapust is, mielőtt kapuba lőtt.

  • A Bajnokok Ligájában a csoportkör harmadik fordulóját rendezik kedden. Az A, B, C és D csoportok 16 csapata mérkőzik, mérkőzött meg egymással.

    Ezek a mai párok:

    • Sahtar Donyeck (ukrán)–Dinamo Zagreb (horvát)
    • Atlético Madrid (spanyol)–Bayer Leverkusen (német)
    • Club Brugge (belga)–PSG (francia)
    • Galatasaray (török)–Real Madrid (spanyol)
    • Tottenham Hotspur (angol)–Crvena Zvezda (szerb)
    • Olimpiakosz Pireusz (görög)–Bayern München (német)
    • Manchester City (angol)–Atalanta (olasz)
    • Juventus (olasz)–Lokomotív Moszkva (orosz)

    A 16 csapat között három olyan van, amelyik megnyerte mindkét meccsét a csoportban. A PSG az A csoportban maradhat 100%-os és kerülhet már most előnyös helyzetbe, a Real egyébként az utolsó ebben a négyesben.

    A B csoportban a Bayern vezet két győzelemmel, és meglepetés lenne, ha éppen az egypontos Oimpiakosz okozna neki gondot.

    A C csoportban valószínűleg a Manchester City is megszerzi harmadik győzelmét, az Atalantának még pontja sincs.