Vince, Artúr
5 °C
11 °C

Március után nyert újra idegenben a Manchester United

000 1LP6VD
2019.10.24. 22:05

A Manchester United hosszú sikertelenségi sorozatát törte meg az Európa Liga csütörtöki játéknapján, március óta először tudott idegenben győzni, most a szerb .

Az angol bajnokságban elég rosszul áll a United, minden sikerrel növelheti önbizalmát és védheti Ole-Gunnar Solskjaer posztját. A Manchester most sem aratott látványos győzelmet, Martial 43. percben belőtt 11-esével nyert. A második félidőben a Partizannak több nagy helyzete volt, Romero kapus reflexén is múlt a három pont.

A United most hét ponttal vezeti csoportját a holland AZ Alkmaar előtt, ami .

A Slovan Bratislava 1-0-ra még vezetett a Wolverhamtpont ellen, de az angol csapat fordítani tudott, . A Slovanban Holman Dávid kezdett, az 57. percben cserélték le, a 45. percben kapott egy sárga lapot. Ebben a csoportban a Braga vezet hét ponttal, a portugálok a török B.

A forduló egyik legnagyobb gólját a Porto-játékos Luis Diaz lőtte, a Rangersnek vágta be 20 méterről az első félidőben. A skótok később Morales találatával egyenlítettek, . A csoportjukat a svájci Young Boys vezeti, .

Az I csoportban két döntetlen született, de a St. Etienne–Olekszandrija , hogy mindkét találatot ugyanaz az ember szerezte, Gabriel Silva a 8. percben vezetést szerzett saját csapatának, majd az ukránokat segítette ki hat perccel később egy balszerencsés mentési kísérlettel. A másik mérkőzésen .

További eredmények: