Gusztáv
-7 °C
-1 °C

Három nap alatt elfogyott 68 ezer jegy az új Puskás nyitómeccsére

2019.10.28. 11:56

Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy alig három nap alatt minden eladható jegy gazdára talált a Puskás Aréna nyitómérkőzésére, a magyar válogatott novemberi, Uruguay elleni felkészülési mérkőzésére. Azon szurkolóinkat, akiknek most nem sikerült jegyet venniük, reméljük, hogy a válogatott következő hazai mérkőzésén vendégül láthatjuk

– olvasható az MLSZ jegyértékesítési oldalán.

Az MLSZ két új szolgáltatással készült a jegyek iránt várható nagy érdeklődés kezelésére:

  • megnövekedett forgalom esetén bekapcsolt az „előszoba”, ahol a vásárlók „sorban állhattak” azért, hogy a rendszer tovább engedje őket a jegyvásárlási felületre;
  • és ha már bejutottak, akkor a szektor kiválasztása és a jegyek számának megadása után a rendszer ülőhelyeket is javasolt a vásárlóknak.

A nyitómeccsre még október 25-én, pénteken 10 órától kezdték el árusítani a jegyeket. A jegyértékesítés első szakaszában az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vehettek először jegyeket, ők 15 százalékos kedvezményt is kaptak a jegyárakból.

A jegyértékesítés második szakasza hétfőn, reggel 10 órától indult, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé tették. Fél tizenegykor még több mint nyolcezren álltak sorban jegyekért, majd nem sokkal 11 óra után már az összes jegy elfogyott. Az oldal számlálója szerint ötezren még biztosan vártak arra, hogy jegyhez jussanak, de nekik már nem maradt.

Az új aréna közel 68 ezer férőhelyes.