Bonifác
10 °C
16 °C

Vasárnapig várnak Dárdai válaszára Kölnben

2019.11.16. 11:12

Továbbra is élénken foglalkoztatja Dárdai Pál sorsa a német lapokat. Elsősorban azért, mert a válogatott szünet előtt edzőt menesztő 17. helyen álló Köln és az eggyel jobb pozíciót elfoglaló Mainz sem jelentette be még, kivel folytatja a szezon hátralévő részében.

Pontosabban a Köln azt mondta, hétfőn már az új trénernek kell ott lennie az edzőpályán. A tárgyalásokat végrehajtó vezetők közül azt nyilatkozta Frank Aehlig: jó ütemben halad a folyamat, és reményeik szerint vasárnap este már be tudják jelenteni, hogy a kieső helyre sodródó csapat felkészítését ki fogja átvenni.

Az elsőszámú jelölt Dárdai Pál, nem véletlenül tárgyaltak a Hertha ügyvezetőjével is. A 43 éves magyar edző egyébként Budapesten járt, ott volt a Puskás Aréna pénteki megnyitóján.

Ha Dárdai nemet mondana a Kölnnek, akkor jöhet szóba a Markus Gisdol és Markus Weinzierl duóból valamelyik. A Köln helyzetét nehezíti, hogy a Hertha sem áll jól, csak a 12. helyen tanyázik a klub a Bundesligában. Dárdait pedig még a szezon végéig szerződés köti a berliniekhez.