Gizella
9 °C
15 °C

Messi lehetetlen csellel etette Suárezéket

2019.11.19. 08:33

Budapestről Izraelbe, Tel-Avivba utazott az uruguayi válogatott, ahol igazi barátságos rangadót játszott Argentínával hétfő este. Nem igazán spóroltak a csapatok, jó kis meccs volt, 2-2 lett.

Külön csatának számított Lionel Messi és Luis Suárez párbaja, a két támadó a Barcelonában csapattárs, a legjobb barátok, most viszont egymás ellen kellett játszaniuk. Az ő összecsapásuk is 2-2 lett, egy-egy gólt szereztek és egy-egy gólpasszt osztottak ki.

Argentina vs Uruguay 2-2 (18/11/19)

Suárez kezdte, Edinson Cavaninak adott asszisztot az 1-0-hoz, majd Messi szabadrúgását Sergio Agüero csúsztatta a kapuba, 1-1. Suárez remek szabadrúgásával újra vezetett Uruguay, az egyenlítéshez utolsó perces büntető kellett. Cáceres karjára pattant a labda, Messi állt oda elvégezni, begurította, így alakult ki a 2-2.

A gólok mellett a mérkőzés nagy pillanatát a 24. percben láthatták a nézők, Messi bemutatott pár cselt, amiből az egyik egészen szokatlan volt: estében tartotta meg a labdát, majd a földön fekve, illetve valahogy féltérden visszafordulva írt le egy teljes kört a labdával, és indult meg a kapu felé. Aztán még jól is passzolt.

Szombaton a Barca a Leganésszal játszik idegenben spanyol bajnokit, a két sztár újra egy oldalon lesz.