A leblackfriday-ezett meccs körül inkább a felhajtás volt nagy

2019.12.06. 23:32

A black friday-botrány miatt különösen érdekesnek ígérkezett az olasz élvonal pénteki esti nyitómeccse, egyben a forduló rangadója, az 5. helyezett Roma vendégszereplése az Internél. A vége 0-0 lett, aminek a rómaiak örülhettek jobban, az Inter ugyanis a meccs nagy részében uralta a játékot.

Az első tíz percben a milánóiak csodapárosa, Lukaku és Martinez is kihagyott egy-egy helyzetet, pontosabban Lukaku lövését a római kapus védte (Martinez fölé lőtt). Az első – és valójában egyetlen – igazán veszélyes római lövés a 19. percben volt, Zaniolo a16-os közeléből lőtt, Handanovic reflexmozdulattal védett.

Szünet előtt nem sokkal még Borozovicnak lőtt fölé Lukaku passzából, szünet után nem sokkal pedig Vecino bombáját védte Mirante. A vége előtt pár perccel egy szöglet után Lukaku dönthette volna el a meccset, de a fejese centikkel a kapufa mellett ment el.

A döntetlennel az Inter 38 pontos, látszólag két pontra nőtt az előnye a Juventus előtt, valójában viszont a torinóiak, ha nyernek a harmadik helyezett Lazio ellen idegenben, az élre állhatnak. A Roma a döntetlennel a 4., egy ponttal lemaradva a 30 pontos Laziótól.  • Tippek
  • Bankszámla