Sára, Márió
-4 °C
5 °C

Kiakadt a Napoli játékosa: csak én akarok itt futballozni?

2019.12.09. 13:32

Nem a legjobb napjait éli az olasz bajnokságban szereplő Napoli, mert az elnök nemrég összeveszett az edzővel és a játékosokkal, majd az edző büntetésből edzőtáborba kényszerítette a futballistáit a gyenge szereplés miatt. A klub állapotát jól átadta a hétvégi bajnokijuk egyik jelenete, amelynek főszereplője a portugál balhátvéd, Mario Rui volt.

Az Udinesével épp 1-1-re álltak, amikor Rui úgy látta, hogy remek alkalom nyílt egy kontrára, el is kezdte felhozni a labdát. Csakhogy rajta kívül mintha senkinek nem esett volna le, hogy a győzelemhez kellene még egy gól, ugyanis egyetlen csapattársa sem ment Ruival, hogy akciót vezethessenek. A balbekk jobbra-balra nézegetett, majd gesztikulált, mintha csak ő akart volna futballozni a pályán. Aztán kénytelen volt tudomásul venni, hogy társai nem vevőek a lelkesedésére, így lemondóan oldalra passzolta a labdát.

Nem meglepő, a meccset nem is sikerült megnyernie a Napolinak, maradt az 1-1, amivel csak a hetedik helyen áll a csapat az olasz bajnokságban. Ennél is lesújtóbb, hogy a hatodik Atalanta már 7 ponttal van előttük.