Szervác, Imola
12 °C
18 °C

Öregemberek szeretkezéséhez hasonlította a ManUtd játékát Cantona

2019.12.26. 17:28

Viccesnek szánt karácsonyi videót posztolt az OTRO nevű médiaszolgáltató, amiben Eric Cantona Mikulás sapkával a fején osztja ki korábbi csapatát, a Manchester Unitedet. 

A Manchester United különleges helyet foglal el a szívemben, de ahogy mostanában játszik a csapat, kicsit olyan, mint amikor öregemberként szeretkezni akarsz: próbálkozol, ahogy csak tudsz, de a végén mindenki egy kicsit csalódott lesz. De vissza fognak térni, mivel ez a legnagyobb klub a világon

A videó végén még gyorsan hozzáteszi Cantona, hogy természetesen nem magára gondolt, az ő szexuális teljesítményével minden rendben van. 

 Cantona 1992 és 1997 között 143 meccsen játszott a Manchester Unitedben, ezeken 64 gólt lőtt. Legnagyobb sikereit ennél a klubnál érte el játékosként: összesen négy bajnoki címet és 2 FA-kupát nyert a csapattal. 

Függetlenül attól, hogy az öregemberes hasonlat mennyire ízléses, abban igaza van Cantona-nak, hogy az utóbbi években csak szenved a  20-szoros Premier League-győztes Manchester United: a csapat játéka unalmas, kiszámítható, és az eredmények sem jönnek. Az idei évben sem megy a csapatnak: a 19. forduló előtt 8. helyen állt az angol bajnokságban, az előző fordulóban az tökutolsó Watfordtól kapott 2-0-ra.