Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Létezik, hogy a Barcelona csatára ennyire aljas bírt lenni?

2019.05.08. 15:56

A Barcelona uruguayi csatára, Luis Suarez a góljai mellett néhány kirívóan sportszerűtlen megmozdulásáról is híres. A pályafutása során többeket is megharapó futballistát a Liverpool elleni BL-elődöntő visszavágója után ismét többen megtalálták, egy általuk szándékosnak ítélt megmozdulása miatt, ami Andrew Robertson, a Liverpool fiatal balhátvédjének sérüléséhez és kényszerű lecseréléséhez vezetett.

Ugyanakkor erős túlzás volna egyértelműnek nevezni az szituációt, bőven benne van, hogy véletlen baleset volt. 

Az eset az első félidő végén történt, amikor Robertson Suarezt üldözte, aki véletlenül vagy szándékosan, de pont úgy kezdett botladozni előtte, hogy hátrafelé rúgva eltalálta a liverpooli védő lábát.

A felvételek alapján nem lehet 100%-ig biztosan eldönteni, hogy mi történt, de mindkét megoldás elképzelhetőnek tűnik.

A Liverpool-játékos maga egyébként nagyon frappáns választ adott arra a kérdésre, hogy mit gondol Suarez megmozdulásának szándékosságáról:

Ez különösebben nem érdekel. Ki is lesz ott a döntőben?

Ön mit gondol a vitatott jelenetről, el tudja Suarezről képzelni, hogy szándékosan ennyire alattomosan szabálytalankodott, és tudatosan rúgott hátrafelé, hogy eltalálja Robertsont?

Szándékosan rúgott vissza Suarez, hogy eltalálja Robertsont?

 • 7528
  Igen
 • 2491
  El tudom képzelni róla, de ez véletlen volt.
 • 1292
  Ki is lesz ott a döntőben?
 • 900
  Nem

A történethez tartozik, hogy a kényszerű cserével került pályára Wijnaldum, aki két gólt szerezve döntő érdemeket szerzett a Barca 4-0-s legyőzésében, és ezzel a Liverpool továbbjutásában.

 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!