Dzsudzsák Balázs már péntek este pályán lehet új klubjában

2020.02.07. 09:58

Az Egyesült Arab Emírségek bajnokságának negyedik helyén álló al-Ain lesz a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs új csapata. Az UAE Soccer tényként közölte a hírt, hogy az Ittihad-Kalbától eltanácsolt szélső jobb klubhoz került. Dzsudzsák megerősítette a Nemzeti Sportnak az átigazolást, és a Sarjah elleni péntek délutáni bajnokin (17.15) már pályára is léphet.  

A játékos megdöbbent, hogy egy hollandot hoztak a helyére, és fél évvel a szerződésének lejárta előtt megköszönték neki eddigi játékát. A klub alelnöke nem volt jó véleménnyel a magyarról. Az al-Ain február 14-én a Kalbával találkozik.

Dzsudzsáknak az al-Ain a harmadik arab klubja, miután a 2016-os Európa-bajnokság után az al-Vahda vásárolta meg a török Bursasportól. 

A magyar válogatott március 26-án Bulgáriában játszik azért, hogy ott lehessen az idei Európa-bajnokságon, amelynek egyik helyszíne a Puskás Aréna. Egy szófiai győzelem után jöhetne a Románia–Izland összecsapás győztese március 31-én Budapesten. Marco Rossi szövetségi kapitány eltekintett Dzsudzsák meghívásától a keretbe, amikor a játékosnak nem volt csapata, vagy nem volt megfelelő állapotban.  • Tippek
  • Babaváró hitel