Judit, Xénia
18 °C
35 °C

Az otthon maradás fontosságáról posztolt, majd bulizni ment az Aston Villa futballistája

2020.03.31. 11:04

Parkoló autókat tört össze kocsijával vasárnap a Premier League-ben szereplő Aston Villa futballistája, Jack Grealish, írja a BBC. Beszámolók szerint a 24 éves játékos egész este egyik barátjánál bulizott Solihullban, a baleset reggelén zavartnak tűnt, a médiában megjelent képeken felemás papucsban áll az utcán. Grealish még a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt, később fogják kihallgatni. 

A koronavírus-járvány miatt múlt héten szigorú korlátozó intézkedéseket vezettek be Nagy-Britanniában, az állampolgárok csak a legszükségesebb esetben hagyhatják el otthonaikat. Ez vonatkozik a bulizásra is, Grealish tehát nem tartotta be az előírásokat, ami azért duplán kínos, mert a baleset előtt néhány órával a Twitteren posztolt egy videót, amelyben mindenkit otthonmaradásra kért. Klubja, az Aston Villa közleményben ítélte el Grealish viselkedését, a futballistára pénzbüntetést szabnak ki, az összeget az egyik birminghami kórház kapja meg. 

Grealish az eset után kitett egy másik videót, amiben bocsánatot kért tettért. Elmondta, egyik ismerőse hívta át és ő hülye módon beleegyezett. Megígérte, hogy ezentúl betartja az előírásokat. 

Korábban a Real Madrid szerb csatára, Luka Jovic okozott felháborodást hasonló okokból, miután kiderült, hogy idő előtt otthagyta a madridi karantént, és visszatért Szerbiába. Aztán ezt tetézte azzal, hogy hazai, kötelező 28 napos karanténját is megszegte, amikor kiment az utcára. 

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport