Pongrác
11 °C
27 °C

Nem igazán halad Neuer szerződéshosszabbítása

2020.04.26. 14:30

Hasan Salihamidzic, a Bayern München labdarúgócsapatának sportigazgatója marasztalja Manuel Neuert, és szeretné, ha az első számú kapus szerződést hosszabbítana.

"Optimista vagyok, tehát remélem, hogy meglesz a szerződés Manuellel" - nyilatkozta Salihamidzic a Welt am Sonntag című lapnak. Egy ideje már megy a huzavona az ügyben, ráadásul a klub és a kapus között az utóbbi időszakban voltak nézeteltérések. Március végén a német sajtó arról írt, hogy a 34 éves kapus elutasította a müncheni csapat ajánlatát, mert ő ötéves szerződést szeretne, miközben a klub csak 2023 nyaráig hosszabbítaná meg a 2021-ben lejáró szerződést.

Salihamidzic szerint Neuer világszínvonalú teljesítményre képes, és a csapatnak szüksége van ilyen képességű kapusra, ezen kívül a játékos tudja, hogy a Bayernnél igazán értékelik őt.

A rekordot jelentő, sorozatban nyolcadik bajnoki címére hajtó Bayern München előnye négy pont a Borussia Dortmund előtt kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt. A Bundesliga a koronavírus-járvány miatt március közepe óta áll, és a tervek szerint május 9-én folytatódhat.

(MTI)