Hat hét alatt négyszer is pozitív lett Dybala koronavírustesztje

2020.04.29. 11:51

Teljesen érthetetlen, mi zajlik Paulo Dybala, a Juventus csatára körül, amennyiben igazak a spanyol sajtóhírek, miszerint a játékos hat hét alatt négy pozitív koronavírustesztet is produkált, vagyis másfél hónapja képtelen szabadulni a fertőzéstől.

Dybala eredetileg azután kapta el a koronavírust, hogy az megjelent a Juventus csapatán belül. Ott elsőként Daniele Rugani és Blaise Matuidi jelezték, hogy fertőzöttek, majd Dybala március 21-én, Instagramon közölte, hogy ő és a barátnője is koronavírusosak.

A spanyol El Chiringuito szerint hat hét alatt összesen négyszer tesztelték az argentin csatárt koronavírusra, és legutóbbi teszt eredménye is pozitív lett. Amennyiben ez valóban így van, az átszabhatja a Juventus terveit annak fényében, hogy az olaszországi lazítások értelmében rövidesen megkezdhetik a közös edzésmunkát a csapatnál.

A spanyol értesülések nem feltétlenül jelentik azt, hogy Dybala mind a négy tesztje pozitív lett  például az Atalanta kapusa, Marco Sportiello is sorban pozitív, negatív, majd újra pozitív tesztet produkált.

Ugyanakkor a CNN már arról ír, hogy a hat hét alatt végzett mind a négy teszt pozitív lett Dybala esetében,

ami felettébb szokatlan. Az argentin játékos ennek ellenére türelmesen várja a további két teszt eredményét, hogy edzhessen.

A Football Italia információi szerint Dybalán most egy komolyabb tesztet végeznek majd el, hogy kiderüljön, termelt-e antitesteket a szervezete, és ha igen, mennyit. Az viszont jó jel, hogy a márciusban leírt, elég komoly tünetei elmúltak már.  • Hírek
  • Hírek