Ivó, Milán
EUR 383,87 Ft
USD 366,04 Ft
6 °C
26 °C

Kilencvenkilenc százalék, hogy június 13-án indul a Serie A

2020.05.14. 19:53

Már nem kell sokat várni, hogy jövő héten szombaton 15:55-kor a Ferencváros–Debrecen meccsel újrainduljon az NB I. Más országokban nem ilyen szerencsések a drukkerek. Olaszországban, a világ egyik, a koronavírus-járvány által leginkább sújtott országában például még időpont sincs kijelölve a folytatásra. 

Az olasz futball szerelmesei most Giovanni Malago szavaiba kapaszkodnak. Az Olasz Olimpiai Bizottság elnöke szerint 99 százalék, hogy a Serie A június 13-án elkezdődik. De hogy gond nélkül be is fejeződik-e, arra nem tudott válaszolni. 

A dátumról a klubok szavaztak, de a bajnokság újraindítására a kormánynak is igent kell mondania.

Nagy különbség van az egészségügyi minisztérium és a klubok között abban, hogy mi történik, ha egy játékos fennakad a koronavírus-teszten. A klubok szerint ilyenkor elég a fertőzött játékost elkülöníteni, a többiek folytathatják a meccseket. A minisztérium viszont két hét karanténba küldené az összes játékost. Ez viszont azt jelentené, hogy a bajnokságnak vége szakad, mivel a szoros versenynaptár miatt nem lenne idő lejátszani az elhalasztott meccset.

A bajnokságból 12 forduló van hátra, a Juventus egy ponttal vezet a Lazio előtt. 

(Forrás: MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek