Igazságügyi szakértő vizsgálja a ZTE-játékos balesetét

777604 audi hajtott renault mozgobolt oldalaba sorokpolanyban
2020.06.15. 16:54 Módosítva: 2020.06.15. 18:19

Igazságügyi szakértő vizsgálja a ZTE szerb légiósának, Nikola Mitrovićnak a hétfő délelőtti balesetét, amiben az NB I.-es játékos luxusterepjárója egy pékség mozgó boltként működő kisteherautójával ütközött, mert a két érintett, illetve egy szemtanú merőben ellentétesen számolt be a történtekről a baleset helyszínére kiérkező rendőröknek.

A Nyugat.hu cikke szerint az egyik szemtanú arról számolt be, hogy az Audi a megengedett sebességkorlátozást túllépve haladt Sorokpolányban a főúton, amikor ütközött a főútra kihajtó kisteherautóval. Ezt erősítette meg a teherautó sofőrje is, aki szerint a semmiből bukkant fel az Audi. A teherautó sofőrje a lap szerint arcsérülést szenvedett a balesetben, ami nyolc napon túl gyógyuló.

Mitrović elmondása szerint viszont szó sem volt gyorshajtásról. Klubja, a ZTE arról ír közleményében, hogy

labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elé kanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

Úgy tudni, hogy a baleset ellenére Mitrović kedden pályára léphet a Kisvárda–ZTE-mérkőzésen.

(Borítókép: Tánczos Mihály / Nyugat.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport