A nőknél is a Fradi indulhat a Bajnokok Ligájában

2020.06.18. 19:53

Az FTC-Telekom futballcsapata indulhat a női Bajnokok Ligájában, mivel az MTK Hungária elleni párharcát lezáró harmadik meccsen házigazdaként 2-1-re győzött csütörtökön, írja az MTI.

A Kocsis Sándor Sportközpontban rendezett mérkőzésen az aktívabban kezdő MTK Németh Loretta révén az 5. percben vezetést szerzett. A félidő közepén magára találó FTC azonban a szünetig fordított: a 33. percben Szabó Viktória egyenlített, az első félidő ráadásában pedig egy szöglet utáni kavarodás végén Nagy Ágnes öngóljával átvette a vezetést a Ferencváros. A második félidőben több helyzet adódott mindkét kapu előtt, de az eredmény nem változott.

Ezzel Ferencváros 2-1-re nyerte meg az egyik fél második győzelméig tartó párharcot, és az előző idényhez hasonlóan magyar részről a férfi és a női BL-ben is a Fradi indulhat.

A magyar szövetség határozata értelmében a Simple Ligában nem hirdettek bajnokot, így a BL-részvételért a záró tabella első két helyezettje a bajnoki döntővel megegyező forgatókönyv szerint játszott.  • Hírek
  • Hírek