Eszter, Eliza
EUR 382,19 Ft
USD 358,32 Ft
14 °C
24 °C

Játék nélkül továbbjutott a Tottenham a Ligakupában

2020.09.25. 14:30

Játék nélkül jutott tovább a Tottenham Hotspur a labdarúgó Ligakupa harmadik fordulójából azt követően, hogy az ellenfél Leyton Orient csapatában sokan koronavírussal fertőződtek.

A negyedosztályú klubnál hétfőn jelentették be, hogy számos futballista megbetegedett, és a keddre kiírt találkozó előtt röviddel az is kiderült, hogy 18 játékosról, illetve stábtagról van szó. A keret tagjai házi karanténba vonultak, és bár Nigel Travers, a Leyton Orient tulajdonosa akkor elmondta: van még annyi labdarúgójuk, hogy ki tudnának állni – hiszen az ifjúsági csapat játékosai nem érintkeztek a felnőtt keret tagjaival –, a meccset végül nem engedték lejátszani a hatóságok.

Pénteken pedig eldőlt, hogy az élvonalbeli klub jutott tovább.

A nyolcaddöntőben a Tottenham a Chelsea-vel találkozik kedden.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás