Gusztáv
-8 °C
-1 °C

Otthonából irányítja csapatát szombaton a Fulham edzője

2020.12.25. 14:38
Scott Parker, a Fulham vezetőedzője otthonról irányítja csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, a Southampton elleni mérkőzésen.

A 40 éves szakvezető koronavírustesztje negatív lett, mégis házi karanténba kellett vonulnia, miután az egyik családtagja megfertőződött.

Folyamatos lesz párbeszéd a szakmai stáb és köztem, forródróton leszek a kispaddal. Remek segítőim vannak, akik átveszik a gyeplőt

 nyilatkozta.

Hozzátette, segítségére lesz a számítógépe, a mérkőzésről pedig több kameraképet is lát majd egy időben, nem csak azt, amelyet a tévénézők. Parker úgy fogalmazott, ugyanolyan edzéseket tart csapatának, mint máskor, azzal a különbséggel, hogy nincs ott a gyepen a játékosai között.

A világ, amelyben élünk, megtanított minket különböző módszerekre, illetve arra, hogy a nehéz helyzetből is a lehető legtöbbet hozzuk ki. Én is mindent megteszek majd otthonról

 magyarázta.

A 18. helyezett Fulhamet szombaton Stuart Gray és Matt Wells irányítja a kispadól, Parker pedig jövő szerdán térhet vissza, amikor csapata a Tottenham Hotspur vendége lesz.

(MTI)