A játékvezető rasszista megnyilvánulása miatt félbeszakadt a PSG–Basaksehir meccs

2020.12.08. 21:48 Módosítva: 2020.12.08. 23:18
Félbeszakadt a Paris St. Germain–Basaksehir találkozó a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában.

A találkozó a 14. percben szakadt félbe, miután a Basaksehir cserejátékosai reklamáltak a negyedik számú játékvezetőnél, Sebastian Coltescunál. Ő kihívta a vezetőbírót, Oliviu Hategant, majd rámutatott a csapat segédedzőjére, Pierre Webóra és azt mondta:

Állítsd ki azt a feketét!

A román asszisztens a „negru” szót használta, ami a nyelvén feketét jelent, emiatt Webo számonkérte őt. Hosszas konzultálás után a csapatok a 23. percben bevonultak az öltözőbe.

Frissítés 1.: az UEFA arra kérte a csapatot, hogy 22.00-tól folytassák az összecsapást, Coltescut pedig a VAR-szobába küldték.

Frissítés 2.: a csapatok továbbra sem jelentek meg a pályán.

Frissítés 3.: a Basaksehir addig nem hajlandó folytatni a meccset, amíg Coltescu bármilyen minőségben tevékenyen részt vesz benne.

Frissítés 4.: a találkozót szerdán 18.55-kor folytatják a 14. perctől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek