16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Nemi erőszak miatt 9 év börtön vár a Real és Milan korábbi sztárjára

2021.03.10. 13:29
A milánói fellebbviteli bíróság helybenhagyta a Real Madrid és az AC Milan, valamint a brazil válogatott korábbi támadójának, Robinhónak a kilencéves börtönbüntetését, amiért 2013-ban több társával is megerőszakolt egy albán nőt Milánóban.

A 37 éves játékost 2017-ben már elítélték az esetért, a vád szerint ötödmagával megerőszakolta és brutálisan megszégyenítette a 23. születésnapját ünneplő albán hölgyet.

Robinho fellebbezett az ítélet ellen, amit decemberben elutasítottak. A G1 Globo információ szerint a mostani határozat után Robinhónak – aki azóta is folyamatosan tagadja a vádakat – 45 napja van arra, hogy ismét fellebbezzen, ezúttal az olasz legfelsőbb bíróságnál. Amennyiben ott is elutasítják, úgy 9 év börtön vár rá.

Azt elismerte, hogy az adott estén szexuális kapcsolatot létesített a nővel, amibe – állítása szerint – a nő beleegyezett. A bíróságon elmondta: csak azt bánta meg az esettel kapcsolatban, hogy megcsalta a feleségét.

Robinhónak október óta nincs csapata, amikor nevelőegyesülete a Santos kirakta, hogy „az ügyre koncentrálhasson”.   • Tippek
  • Hírek