Távozik német klubjától a válogatott csapatkapitánya

csiszár
2021.05.22. 16:43
A német Bayer 04 Leverkusen bejelentette, hogy Csiszár Henrietta, a magyar női labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a szezon végén távozik a klubtól.

A magyar szövetség honlapjának híre szerint a német együttes megköszönte a középpályásnak mindazt, amit az elmúlt években, a csapat mezében lejátszott több mint száz mérkőzésen a klubért tett.

A honlapnak nyilatkozó, 94-szeres válogatott Csiszár Henrietta első szava is a köszöneté volt, elmondta, rengeteg embernek hálás azért, hogy most, amikor ezt a nehéz döntést meghozta, szép emlékekre tekinthet vissza.

Ilyen a feljutás a Bundesligába, a Bayern elleni gólok, amelyekkel sikerült kiharcolniuk a bennmaradást, az idei szezon jó szereplése, és még megszámlálhatatlan remek pillanat.

A Bayer honlapja úgy tudja, a 27 éves Csiszár – aki 2016 óta erősítette a Leverkusent – szerződése lejárta után más országban folytatja pályafutását.

(MTI)

(Borítókép: Csziszár Henrietta (balra) 94-szer húzta eddig magára a magyar válogatott mezét – Kisbenedek Attila / AFP)  • Tippek
  • Lakáshitel