Meccs közben rabolták ki a Chelsea sztárját, kabaréba illő felvételek a betörőkről

2021.09.16. 16:30
Boldogan indulhatott haza Reece James a Stamford Bridge-ről, miután a Chelsea 1–0-ra legyőzte hazai pályán az orosz Zenitet a Bajnokok Ligája első fordulójában. Vidámsága azonban hamar elillant, amikor megérkezett a házához. A bejárati kapu ugyanis ki volt feszítve. Betörtek hozzá, és elvitték a széfjét, amelyben számos értéket tartott, többek között a Bajnokok Ligája- és az európai Szuperkupa-győzelemért járó arany-, valamint az Európa-bajnokságon szerzett ezüstérmét.

Mivel a ház fel van szerelve biztonsági kamerákkal, több felvétel is készült a tolvajokról, amelyeket a 21 éves jobbhátvéd Instagram-oldalán osztott meg.

A felvételen látszik, ahogy a betörők bejutnak a kapun, majd megkeresik a háznak azt a pontját, ahol be tudnak menni. Ehhez egy nagy kalapácsot hívnak segítségül, majd a széffel igyekeznek gyorsan távozni – a problémák azonban itt kezdődtek.

A széf rendkívül nehéznek bizonyult, ezért próbálták görgetni, majd a földön húzni, miközben mindent megtettek azért, hogy szétfeszítsék a kaput, hogy be tudjanak állni a kocsival. A műveletet öten hajtották végre, és bizony nem kevés bonyodalmat okozott számukra.

Szeptember 14-én este, amikor a csapatommal a Bajnokok Ligájában játszottam, rablók gyáva csoportja betört a házamba, és egy nehéz széfet beemeltek az autójukba. Ékszereket nem tartok otthon, az érmeim viszont benne voltak. Ezeket az elismeréseket sosem vehetik el tőlem, még ha az érmeket el is vitték

– írja Reece James, aki segítséget kér a szurkolóktól, hogy segítsenek előkeríteni az elkövetőket, merthogy pontosan tudják, kik állnak az eset hátterében.

A védő hozzátette, hogy szerencsére senki sem volt otthon, így senkinek sem esett baja.

Reece Jamesre rájár a rúd, decemberben jótékonysági ajándékokat loptak el az autójából, amikor gyerekeknek vitt ételt.  • Hírek
  • Hírek