Visszatért a foci-BL, piacvezető a Sport Tv

cr
2021.10.01. 11:21
A labdarúgó Bajnokok Ligája visszatérésének köszönhetően piacvezető a Sport Tv – derül ki a csatorna közleményéből.

Bár a nemzeti csapatok vb-selejtezőinek nézettsége a közelmúltban 40-50 százalékkal csökkent, a Bajnokok Ligája meccsei bőven kompenzálják ezt, hiszen állandó magas nézettséget realizálnak, ami a teljes BL-nézettség 40 százaléka. Így a Sport Tv stabilan a piacvezető kereskedelmi sportcsatorna, a Bajnokok Ligája pedig a legmagasabb médiaértékkel bíró UEFA-jog, ami Magyarországon kereskedelmi sportcsatornán követhető – írja közleményében a Sport Tv.

A csoportkör hátralévő játéknapjain az ingyenes AMC Mikro applikáción élőben követhető a 21.00 órás BL-mérkőzés, mely utána 23.00 órától a Sport2-n is látható. A következő, harmadik Bajnokok Ligája-fordulót október 19-20-án rendezik, ám a Sport TV addig is jelentkezik izgalmas hétközi futballal: jövő hét szerdán például csak a Sport1-en lesz látható, ahogy a friss Európa-bajnok Olaszország elődöntőt vív Spanyolország ellen a Nemzetek Ligájában. Csütörtökön pedig a belga–francia elődöntőt sugározza exkluzívan ugyanebből a sorozatból a Sport1, majd vasárnap következik a bronzmeccs és a döntő – tette hozzá a sport1tv.hu.

A Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a Sport1 és a Sport2 közvetíti élőben a a Manchester City, a Liverpool, a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München és a Juventus meccsét is. 

(Borítókép: Laurence Griffiths/Getty Images)

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM