Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A Manchester United korábbi klasszisát szexuálisan bántalmazták gyerekkorában

2021.10.22. 21:53 Módosítva: 2021.10.22. 21:54

Patrice Evra az életrajzi könyvében vallotta be, hogy gyerekkorában szexuálisan bántalmazta egy iskolai tanár.

A férfi visszaélt a hatalmi helyzetével, amikor a Manchester United és a francia válogatott egykori klasszis balhátvédje 13 évesen a házában tartózkodott.

Nem akarom, hogy az emberek sajnáljanak. Nehéz helyzet. Egy anya sosem szeretne ilyen hallani a gyermekéről. Érezte, hogy valami nincs rendben, és megkérdezte, miért nem akarok a tanár házában aludni. Csak most, negyvenévesen mondtam el neki. Sokként érte, rengeteg harag volt benne. Azt mondta, ne írjam bele a könyvbe, de ez nem csak rólam szól, hanem más gyerekekről is

– mondta Patrice Evra a The Timesnak adott interjújában.

A 81-szeres válogatott tisztában van vele, hogy sokan máshogyan néznek rá a könyv elolvasása után, és hatalmas nyomás lesz rajta, de számára az volt a legnehezebb, hogy elmesélje a történteket az anyukájának.

Az első, amit mondott, hogy ha nem perelem be, akkor majd ő. Ha még él, megöli. Rengeteg düh van benne. Tudom, hogy anyukám és a rokonaim elkezdik keresni a módját, hogyan lehetne perelni, én erre nem is gondoltam eddig, olyan mélyre temettem magamban a traumát

– mondta Evra.

A tanárt bántalmazás miatt később megvádolták. Evra akkor 24 évesen a Monacóban futballozott, ám nem beszélt arról, hogy mi történt vele 11 évvel korábban. Ezt később megbánta.

Az I Love this Game című könyv még ebben a hónapban megjelenik, amelyben leírja, hogyan is bántalmazta a tanár. Amikor közölte az édesanyjával, hogy nem szeretne többé a tanárhoz menni, nem indokolta, hogy miért.

Harcias voltam, nem akartam engedni semmit. Meg sem kérdezte, miért távozom. Tudta. Az utolsó éjjel, amikor a házában voltam, amikor tudta, hogy visszamegyek a családomhoz, végül sikerült neki. A péniszemet a szájába vette

– vall a borzasztó emlékeiről Evra, aki felhívja a gyerekek figyelmét arra, ha bárkit bántalmaznak is, ne hordozza magában, mert nincs miért szégyenkezni, és inkább beszéljen róla, hogy így kezelje a rémálmait.

(Independent)