Itt vannak a legszebb Eb-mezek

CER 2279
2021.06.05. 21:38
Célegyenesbe érkezett az Eb-felkészülés: a csapatokat már kiveséztük, itt az idő, hogy véleményt alkossunk a tornán pályára lépő együttesek felszereléséről. Listánk természetesen szubjektív, de az Indexnél ezek a mezek nyerték meg a szépségversenyt.

Ha Európa-bajnokság, akkor Magyarország és ezt most már sorozatban a második kontinensviadal után jelenthetjük ki.

A nemzeti csapat Eb-mezénél szebbet pedig ha akarnánk sem tudnánk mutatni.

Csoportellenfeleink közül két mez is elnyerte a tetszésünket: Franciaország felszerelése letisztult, mégis annyira elegáns, hogy nem volt kérdés, szerepel-e a listánkon.

Németország elsőszámú dressze a szokásoknak megfelelően tiszta fehér, az idegenbeli garnitúra viszont teljesen fekete, egyediségével pedig helyet követel magának a listánkon.

Németország idegenbeli meze
Németország idegenbeli meze

Világbajnoki selejtezőn kétszer is összecsapunk majd Angliával, akik a retro vonal mentén választottak mezt maguknak, nekünk ezek közül az idegenbeli nyerte el a tetszésünket.

Anglia ráfeküdt a retro vonalra és jól áll neki
Anglia ráfeküdt a retro vonalra és jól áll neki

Végül, de nem utolsó sorban egy ikonikus válogatott meze következik, Roberto Mancini alakulata ebben a felszerelésben próbálja majd meghódítani Európát.

Számunkra ezek a legszebb mezek, de kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is, önöknél melyik a favorit?

A felsoroltak közül melyik a legszebb mez?

Az Európa-bajnokság június 11-én, pénteken kezdődik, az olasz–török összecsapással.

(Borítókép: Czerkl Gábor / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla