Neymar akadályozta meg Mbappé távozását

mbappé
2021.06.10. 15:23
A spanyol As értesülése szerint Neymar akadályozza meg, hogy Kylian Mbappé távozzon a PSG-től a nyári átigazolási időszakban.

A lap úgy tudja, hogy a brazil sztár azt szabta meg egyik feltételének a hosszabbítása kapcsán, hogy a világ legértékesebb játékosát nem engedheti el a párizsi csapat.

Neymar a múlt hónapban végül 2025-ig meghosszabbította szerződését a PSG-vel, amelynek elnöke nemrégiben arról számolt be, hogy a világbajnok francia támadó nem távozik.

Világos leszek, Mbappé Párizsban marad – szögezte le Nasszer al-Helaifi a L'Équipe című lapnak nyilatkozva. – Soha nem adjuk el, és soha nem hagyja el a klubot ingyen. Mindent megkap Párizsban, amire szüksége van. Hova mehetne? Melyik klub tudna ma ambíciók tekintetében a PSG-vel versenyezni? Minden, amit mondhatok, az az, hogy a dolgok jól alakulnak, és remélem, megállapodásra tudunk jutni (egy új szerződést illetően).

Korábban a hírek arról szóltak, hogy a fél világ által körüludvarol Mbappé lehet a Real Madrid idei nagy átigazolási bombája.

A 22 éves szélvész szerződése 2022 nyaráig érvényes jelenleg, értékét a transfermarkt.de 160 millió euróra teszi.

Mbappé jelenleg a francia válogatottal készül a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra, amelyre a világbajnoki címvédő a fő favoritként érkezik.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az Eb-t?

EURÓPA-BAJNOKSÁG

F CSOPORT
1. FORDULÓ (június 15.)
18.00: Magyarország–Portugália (Budapest, Puskás Aréna)
21.00: Franciaország–Németország (München, Allianz Aréna)

2. FORDULÓ (június 19.)
15.00: Magyarország–Franciaország (Budapest, Puskás Aréna)
18.00: Portugália–Németország (München, Allianz Aréna)

3. FORDULÓ (június 23.)
21.00: Portugália–Franciaország (Budapest, Puskás Aréna)
21.00: Németország–Magyarország (München, Allianz Aréna)

(Borítókép: Franck Fife / AFP)

  • Tippek
  • Lakáshitel