Videó: alig akarták beengedni Cristiano Ronaldót a Puskás Arénába

2021.06.16. 07:53

Kedd este a Puskás Arénában Portugália 3–0-ra legyőzte Magyarországot, a vendégcsapat világklasszisa, Cristiano Ronaldo pedig két rekordot is megdöntött, ő lett ugyanis az első futballista, aki már öt Európa-bajnokságon is játszott, és ugyanennyin gólt is szerzett.

A brit ITV Twitter-oldalán jelent meg az a videó, amelynek tanúsága szerint mindez majdnem meghiúsult, hiába ugyanis, hogy Cristiano Ronaldóról kis túlzással mindenki hallott a világon, az Európa-bajnokság főorvosa ugyanis csak az után engedte tovább, hogy tüzetesen megvizsgálhatta a nyakában lógó belépőt. Még futott is utána ezért.

Az Indexnek küldött levelében Szelid Zsolt főorvos ezt azzal magyarázta, hogy hivatalából fakadóan minden futballista PCR-tesztjének az eredményét ellenőriznie kell.

A magyar válogatott a meccs 84. percéig bírta, utána gyors egymásutánban jött a három portugál gól, amelyek közül kettőt Cristiano Ronaldo szerzett.

Cikkünk első változatában az szerepelt, hogy nem az Európa-bajnokság főorvosa, hanem egy biztonsági őr vizsgálta meg Cristano Ronaldo belépőjét. A tévedésért elnézést kérünk.

  • Hírek
  • Hírek