Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C

Eldőlt, hogy halasztják-e az NB I-es folytatást

2022.01.14. 15:13
A bajnokság folytatásának halasztását nem támogatta a klubok többsége, így az eredeti kiírás szerint folytatódnak az OTP Liga küzdelmei – a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közlése szerint.

Az MLSZ a honlapján pénteken arról számolt be, hogy „a mérkőzések rendezésének feltételei továbbra is összhangban vannak a kormányzat egészségügyi intézkedéseivel, szigorú járványügyi protokollok, folyamatos tesztelés és körültekintő szervezési intézkedések megtartása mellett rendezhetők meg a sportesemények”.

A szövetség prioritásnak tekinti az egészség védelmét, a járvány terjedésének meggátolását és továbbra is finanszírozza a játékosok és stábtagok számára előírt rendszeres PCR-tesztelést – áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy az MLSZ figyelemmel kíséri a járvány alakulását, és ha szükséges, gyors és hatékony intézkedéseket léptet életbe.

A bajnokság a 18. fordulóval folytatódik január 29-én és 30-án. Ezt megelőzően a negyedik körből elhalasztott Puskás Akadémia–Ferencváros mérkőzés pótlására kerül sor, 27-én.

MTI

(Borítókép: A Ferencváros csapata megköszöni a szurkolóinak a támogatást. Fotó: Mónus Márton / Getty Images)   • Vennék
  • Hírek