A Barca-elnök megerősítette két futballista szerződtetését

laporta
2022.03.29. 09:37
Joan Laporta, a La Ligában szereplő Barcelona klubelnöke megerősítette két labdarúgó nyári szerződtetését – számolt be róla a Football Espana.

A klubelnök a katalán RAC1-nek beszélt őszintén a gránátvörös-kékek jövőjéről, ebben pedig az egyik kiemelt téma természetesen az új futballisták szerződtetése volt.

Ezzel kapcsolatban Laporta elárulta, már van néhány igazolásuk a nyárra. A nemzetközi sajtó korábban már megszellőztette, hogy az egyaránt lejárt szerződésű Andreas Christensen (Chelsea) és Franck Kessié (Milan) is a katalánokhoz igazol. 

Lezártunk két átigazolást, igen, valóban egy belső középpályás és védő lehet az érkező – erősítette meg a korábbi híreket a klubelnök, majd kitért a klubbal szintén szóba hozott Raphinhára is. – Nagyszerű játékos, jó beszámolóink vannak róla. Az ügynöke, Deco részletesen tájékoztatott minket, hogy segítsen a döntéshozatalban.

Utóbbi 75 millió euró helyett 25-ért is mozdítható lehet, ha a Leeds United kiesik az angol élvonalból, Deco pedig hogy, hogy korábban a Barcelona kiváló középpályása volt.

A napokban Robert Lewandowskiról is szóltak a hírek, ezzel kapcsolatban viszont a Football Espana nem említ fejleményeket. 

(Borítókép: Lluis Gene / AFP)  • Tippek
  • Babaváró hitel