Műteni kell a Milánóban megkéselt élvonalbeli labdarúgót

2022.10.28. 10:12
Pénteken (ma) megműtik Pablo Marí Villart, a Monza spanyol labdarúgóját, akit csütörtökön többedmagával késeltek meg kora este egy Milánó elővárosában található áruházban.

Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli klub ügyvezetője már csütörtökön meglátogatta a kórházban a sérült labdarúgót, majd a sajtónak elmondta, hogy Marí nem volt életveszélyben, a hátát ért vágás nem érintett létfontosságú szerveket. 

A műtétre azért van szükség, hogy a sérült hátizmok minél kevésbé károsodjanak, és így gyorsabban regenerálódjanak.

Hozzátette: a játékos végig eszméleténél volt, közérzete a történtek ellenére jó, és még viccelődött is azzal, hogy pályára lép a hétfői meccsen.

Silvio Berlusconi klubelnök telefonon többször érdeklődött Marí állapota felől, aki szerencsésen úszta meg a történteket – előtte sérült meg az az áruházi alkalmazott, aki a kórházba szállítás során belehalt a sérülésébe.

Az assagói szupermarketben egy 46 éves férfi az egyik polcról kést vett magához, majd ismeretlen okból a közelében lévő vásárlókat kezdte szurkálni, legkevesebb ötöt sebesített meg.

Az olasz sajtóban megjelent hírek szerint a támadó egy mentális problémákkal küzdő ember volt, akit gyanúsítottként vett őrizetbe a rendőrség. A Gazzetta dello Sport napilap beszámolt arról is, hogy a támadót egy volt labdarúgó, az 51 éves Massimo Tarantino hatástalanította, és határozott fellépésének köszönhetően intézkedhettek vele szemben a helyszínre érkezett rendőrök. Tarantino pályafutása során a Bologna, az Internazionale és a Napoli játékosa is volt többek között.

Azóta kiderült, hogy a védő legalább két hónapig nem léphet pályára a műtét után.

MTI

(Borítókép: Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport