Meghalt az öngyilkosságot megkísérlő futballista

2022.12.27. 07:46
Több mint egy hónap küzdelem után meghalt Bojan Jamina egykori bosnyák labdarúgó, aki novemberben kísérelt meg öngyilkosságot. A korábbi középpályás 43 éves volt.

Meghalt Bojan Jamina, az öngyilkosságot megkísérlő labdarúgó – közölte a Szabad Magyar Szó a szerbiai Avaz portálra hivatkozva. Bojan Jamina november 21-én lőtte fejbe magát Szarajevóban.

Az öngyilkossági kísérlet után azonnal kórházba szállították, és mivel az agya nem sérült, láttak reményt a felépülésre, azonban az orvosok nem tudták megmenteni az életét:

TÖBB MINT EGY HÓNAP UTÁN HIRTELEN KÓMÁBA ESETT, S A SZERVEZETE december 26-án FELADTA A KÜZDELMET.

Jamina a pályafutása alatt szerepelt Bosznia-Hercegovina korosztályos válogatottjában, valamint a Zvezdara, a szarajevói Slavija, az OFK Beograd, a ljubljanai Olimpija, a Kozara, a Celik, valamint a Famos mezét is magára öltötte, karrierjét a Slavijában fejezte be.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.