új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Argentína 2–0-ra legyőzte Lengyelországot, így az első fordulóban a szaúdiaktól elszenvedett vereség ellenére végül csoportgyőztesként jutott tovább. A dél-amerikaiak csapatkapitánya így értékelt a lefújást követően: „Mérges voltam magamra, amiért kihagytam a büntetőt, de szerencsére a csapatunk nem omlott össze, nagyszerűen játszottunk, a tudásunkhoz mérten futballoztunk az egész meccsen és megérdemelten nyertük meg a meccset.

    A Mexikó elleni győzelem volt a kulcs, amely megnyugtatott minket, visszataláltunk a helyes ösvényre és arra a játékra, ami korábban is jellemzett minket. Ausztrália a következő ellenfél, nehéz meccsre számítok, de természetesen nyerni szeretnénk. Most lesz egy kis pihenőnk, utána viszont új világbajnokság kezdődik!”

  • A tegnapi napon újabb négy csapattal bővült a nyolcaddöntő mezőnye, Franciaország és Argentína csoportgyőztesként, Ausztrália és Lengyelország másodikként lépett a legjobb 16 közé.

    A szerdai nap legérdekesebb eseményeit itt olvashatja.

  • Köszöntjük olvasóinkat, kezdődik a katari labdarúgó-világbajnokság 12. játéknapja. Ma az E és az F csoportban is befejeződnek a küzdelmek, és akár a 2018-as vb-n második Horvátország, vagy a bronzérmes Belgium is elbúcsúzhat a további küzdelmektől, a németekről nem is beszélve…

    Íme a mai program:

    F csoport
    16:00 Horvátország–Belgium
    16:00 Kanada–Marokkó

    E csoport
    20:00 Costa Rica–Németország
    20:00 Japán–Spanyolország