18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dráma a futballpályán, meccs közben halt meg a 21 éves védő

2023.03.07. 17:52
Tragikus eset rázta meg az elefántcsontparti futballt. Vasárnap mérkőzés közben összeesett és a kórházba szállítás közben meghalt Moustapha Sylla, az RC Abidjan elefántcsontparti játékosa. A labdarúgó 21 éves volt.

A tragédia vasárnap történt az RC Abidjan–Sol FC elefántcsontparti bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, az abidjani Robert Champroux Stadionban. Az esetről készült videofelvételen csak annyi látható, hogy a házigazda védője elveszti az egyensúlyát, néhány lépést tesz hátrafelé, majd elterül a földön, és nem mozdul.

 A tragikus pillanat 0:20-nál.

Az ellenfél játékosai rögtön odaszaladtak Moustapha Syllához, és jelezték, hogy nagy a baj. Syllát azonnal kórházba szállították, de útközben meghalt a mentőautóban.  

A klub Twitter-üzenetben közölte a halálhírt.

Az eset kísértetiesen emlékeztet Fehér Miklós halálára. A Benfica 23 éves magyar csatára 2004. január 25-én Guimaraesben vesztette életét a Vitória–Benfica portugál bajnoki mérkőzésen. Fehér is a pályán esett össze, minden előzmény nélkül, akárcsak az elefántcsontparti játékos.

A halál okáról semmit sem közöltek a hatóságok. Az mondjuk némi gyanúra ad okot, hogy már hétfőn, a tragédia után kevesebb mint 24 órával eltemették Syllát. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport