Az ellopott autót nem, de a kormányát visszaadták az ultrák a távozó edzőnek

2023.06.07. 09:52
Luciano Spalletti távozik a Napolitól, a szurkolók pedig ajándékul visszaadták az általuk ellopott Fiat Panda kormányát és az autóban talált CD-ket.

Kevés edzőnek sikerül olyan gyorsan ördögből angyallá válnia, mint Luciano Spallettinek, a Napoli edzőjének. Spalletti idén megnyerte az olasz bajnokságot a csapattal, ami legutóbb 1990-ben sikerült a nápolyiaknak – jelenleg hősként ünneplik a városban. Ám 2021 őszén egészen más hangulatban voltak a Napoli szurkolói: az akkori gyenge szereplésért az ultrák Spallettit okolták, és hangot is adtak haragjuknak. 

A Napoli ultrái ugyanis ellopták Spalletti Fiat Pandáját, és a stadionra kifüggesztett molinón jelezték, hogy akkor adják vissza a kocsit, ha az edző otthagyja a csapatot. 

Spalletti viszont ennek ellenére maradt, az autó sem lett meg – ellentétben az idei bajnoki címmel. Az olasz edző azonban a szezon végével távozik az együttestől, az ultrák pedig nagyjából betartották az ígéretüket. A maszkos szurkolók a stadion médiacenterében egy nagy dobozt adtak át Spallettinek, amibe a Fiat Panda kormányát és az autóban talált CD-ket rejtették. Közben pedig azt a molinót tartották fel a szurkolók, amit korábban a stadionra tettek ki az autóval és a távozással kapcsolatban.   • Tippek
  • Bankszámla