Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Nagy a mozgás a magyar idegenlégiósoknál

2012.07.14. 15:23 Módosítva: 2012.07.14. 15:25
Buzsáky, Huszti, Koman, Futács, Stieber is klubot vált.

Egy fél válogatottnyi külföldön játszó magyar futballista cserél klubot a nyáron. Akikről már biztosan lehet tudni, hogy hol folytatják, azok sem lehetnek biztosak abban, hogy kezdőként pályára léphetnek.

Fülöp Márton kapus a West Bromwich Albiont és Angliát hagyja el, feltehetően az Európa Ligában induló görög Aszterasz Tripolisz FC-nél folytatja.

Buzsáky Ákos négy év után otthagyja a Premier League-s Queens Park Rangerst. A 31 éves támadóért ahogy mondani szokás többen érdeklődnek, az angol másodosztályból és külföldről is kapott ajánlatokat.

Eldőlt, hogy Futács Markó sem marad a Championshipből kieső Portsmouthtnál, és a Leicester City csatára lesz. Azaz marad a másodosztályban.

Huszti Szabolcsot visszavárja, és évi másfél millió eurós ajánlattal állt elő korábbi bundesligás klubja, a Hannover. A Zenit Szentpétervárból távozó játékosért Franciaországból is érdeklődtek. Éppen onnan, ahonnan Koman Vladimir távozik, aki viszont jövőre Oroszországban játszhat, az első osztályban, az FK Krasznodarban.

A múlt héten kiderült, hogy Stieber Zoltán sem folytatja a Mainznál, és a Bundesligába újoncként felkerült Greuther Fürth játékosa lesz.  • Bérelnék
  • Hírek