Máté, Mirella
7 °C
17 °C

Simán verte Szlovákiát U18-as csapatunk

2009.04.07. 19:21
0 hozzászólás

A magyar U18-as válogatott 2-0-ra legyőzte Szlovákiát, Wilco van Buuren csapatvezető véleménye szerint jól játszottunk, végig irányítottuk a meccset. A két válogatott csütörtökön újra találkozik, 11-kor a Tatai HAC pályáján fogadjuk a szlovákokat.

Sereden (Szered), Szlovákiában találkozott a szlovák és a magyar U18-as válogatott, a mieink jól játszva 2-0-ra győztek, a magyar gólokat Margitics Andor és Laczkovich Donát szerezték az első félidőben. A második félidőben már csak helyzetekig jutottunk, a két csapat közti különbséget tükrözi a végeredmény.

Wilco van Buuren csapata a Kovácsik Ádám – Kálnoki Kis Dávid, Szűcs László, Preklet Csaba, Kocsis Adrián – Margitics Andor (Gyűrű László az 52. percben), Ladányi Tibor (Kámán Martin a 85. percben) – Csorba Szabolcs (Márkus Gábor a 46. percben), Laczkovich Donát (Varga Tamás a 46. percben), Csiki Norbert (Rácz Ferenc a 70. percben) – Tischler Patrik (Eppel Márton a 70. percben) összeállításban szerepelt.

Mindenképpen megérdemeltük a győzelmet, mert végig uraltuk a játékot, a meccsen végig a mi akaratunk érvényesült – nyilatkozta a mérkőzés után az mlsz.hu-nak Wilco van Buuren – Még több gólt is szerezhettünk volna, és bár ez nem sikerült, elégedettségre ad okot, hogy a csapat nagyon jól küzdött, és a pályán belüli kommunikáció is megfelelő volt a játékosok között.