Géza
-12 °C
-4 °C

Walesben selejtez az olimpiai válogatott

2009.08.10. 11:29
0 hozzászólás

A felnőttek mellett az utánpótlás-válogatott is pályára lép szerdán, de az U21-es olimpiai csapat tétmeccset játszik, az Európa-bajnoki selejtezők harmadik fordulójában Wales ellen idegenben próbálja megőrizni 100 százalékos mérlegét Wilco van Buuren csapata.

A Luxemburg elleni két győzelem után szerdán, 19 órától Wrexhamben játszik a magyar olimpiai válogatott, amely közel a legerősebb összeállításában utazhat el Walesbe. Még nincs a kerettel, de hétfőn csatlakozik Németh Krisztián (Liverpool) és Vass Ádám (Brescia), de egy komoly hiányzó így is lesz, amiből könnyen lehet, hogy ügy is lesz.

A Debrecen BL-menetelésének egyik kulcsszereplője, Varga József nem jelent meg az összetartáson, a DVSC illetékesei csak annyit üzentek, hogy sérült. A szabályok szerint azonban mindenképpen ott kellett volna lennie, hogy a válogatott orvosai dönthessék el, játékra alkalmas állapotban van-e a belső középpályás. Az MLSZ versenyigazgatója hivatalból eljárást kezdeményezett a játékos ellen, ha a fegyelmi bizottság úgy dönt, Varga játékjogát felfüggesztheti a szervezet.