Gerzson
-3 °C
3 °C
Keszler Andrea
ma 11:39
Keszler Andrea
Rövidpályás gyorskorcsolya

A nagyképű olaszoknak vissza kell venniük

2009.10.09. 10:44
65 hozzászólás
U20-ellenfelünk edzője tart tőlünk, játékosai kevésbé. Az olasz szakember szerint a párosítás klasszikus, a magyar csapat szívós, le kell higgasztania elszállt futballistáit. Megvan a kezdőjük.

”A magyaroknak kell félniük tőlünk, bajnokként akarok hazamenni” – vezette fel Antonio Mazzotta, az olasz U20-as válogatott védője a péntek esti Olaszország-Magyarország vb-negyeddöntőt. Nyilatkozata edzője, Francesco Rocca szerint túl optimista, a szövetségi kapitány a Gazzettának nem tagadta, a spanyolok váratlan kiverése után fejben kissé elszállt csapata, feladata, hogy visszahozza őket a földre.

”Úgy érzem, kicsit túllelkesedtünk, arra kell gondolnunk, hogyan jutottunk eddig: alázattal” – mondta a tréner.

Az olaszok a favoritot 3-1-gyel, emberelőnyben verték ki, az este nyolc órakor kezdődő szuezi meccsen két kulcsjátékosuk, Crescenzi és Sciacca sárga lapok miatt hiányozni fog.

Rocca óvatos, és komolyan gondolja, hogy a négy negyeddöntőből csak a német-brazil mérhető az övékhez, miénkhez: ”Kemény, szívós csapat a magyar, a Németország-Brazília mellett ez a legerősebb párosítás”.

A Gazzetta szerint Rocca csapatának nagyon oda kell figyelnie, egy éve, az U19-es Eb-elődöntőben csak 1-0-ra győztek ellenünk.

Az újság a várható olasz kezdőt is megírta, 4-2-3-1-es stratégiával a Fiorillo - Bini, Gentili, Albertazzi, Mazzotta - Raggio Garibaldi, Calderoni - Della Penna, Mazzarani, Mustacchio – Eusepi összeállítású csapat kezdhet. Az egyetlen csatár posztjára Misuracának is esélye van bekerülni.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft