Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Együtt a macedónok ellen készülő válogatott keret

MTI
2001.11.11. 14:22
Vasárnap délelőtt a keret valamennyi tagja megérkezett a Macedónia elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott margitszigeti szálláshelyére. Mátyus János, Lisztes Krisztián és Tököli Attila kisebb sérüléssel bajlódik, de a találkozóig várhatóan mindhárman felépülnek.
Lisztes - akinek a bokaszalagja húzódott meg a Werder Bremen pénteki edzésén - hiányozni fog a csapat vasárnap délutáni gyakorlásáról, hétfőn azonban már bekapcsolódik a munkába. Mátyusnak a térde fáj, Tökölinek pedig a Ferencváros elleni pénteki bajnokin léptek rá a lábujjára. Nekik nem kell egyetlen edzést sem kihagyniuk.
Gellei Imre szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a macedónokról nem rendelkezik sok információval, de bízik benne, hogy sikerül győzelemmel zárni az évet.
- Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkit lebecsülhessünk. Irányításommal a válogatott még nem lőtt gólt, jó lenne, ha megszakadna ez a rossz sorozat. Arra számítok, hogy a Megyeri úton mi kezdeményezünk majd többet, s ha kihasználjuk a helyzeteinket, akkor nem marad el a siker.
Vezetésével a magyarok világbajnoki selejtezőn Romániától 2-0-ra, Olaszországtól 1-0-ra kaptak ki. A szakvezető a macedónok elleni kezdőtizenegyről annyit árult el, hogy elsősorban az olaszok ellen pályára lépőkre számít.